Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

 • 21:15Hansen i turistbyen Gudhjem (G)Gudhjem oser af turistby i højsæsonen. Et utal af forretninger lokker indenfor med mad, søde sager, tingel-tangel og tøj. Hansen er i dag på rundtur i Gudhjem for at møde folkene bag butikkerne i midtbyen og på havnen.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10ÆGTE | ØFØDT - slut på 2.g. (G)Der har været gråd, sved og alt for mange 4.-moduler, men 2.G'erne er nu på den gode side af skoleåret. Det blev hårdt, som de frygtede, men i retroperspektiv har det sidste halve år også budt på masser af grin og glade dage. Nu står eleverne overfor gymnasiets sidste år, 3.G, og forventningerne er.. noget I kan se til sidst i programmet.
 • 23:10Mellem os (G)Jernbaner på Bornholm og brydning af kul ved Hasle. Den tid og de beskrives i de to nye bøger, "Fra min tid på banen" og "Med morfar ved kulkysten". Mød forfatterne: Ove Nielsen og Arne Ipsen.
 • 23:40Fra arkivet - Egely kloster (G)I Østermarie ligger Danmarks eneste Zen Buddhistiske Kloster. Klosteret, som er døbt Egely, drives af zenmester, Denko John Mortensen, og hans hustru. Zenklosteret på Bornholm er blandt andet til for folk, som søger tid til fordybelse.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10ÆGTE | ØFØDT - slut på 2.g. (G)Der har været gråd, sved og alt for mange 4.-moduler, men 2.G'erne er nu på den gode side af skoleåret. Det blev hårdt, som de frygtede, men i retroperspektiv har det sidste halve år også budt på masser af grin og glade dage. Nu står eleverne overfor gymnasiets sidste år, 3.G, og forventningerne er.. noget I kan se til sidst i programmet.
 • 01:10Møde i Region Hovedstaden d. 25.. juni 1. del (G)
 • 03:05Møde i Region Hovedstaden d. 25.. juni 2. del (G)
 • 05:00Stafetten - Klaus Thommesen (G)Klaus Thommesen er autodidakt maler og grafiker. Han er født på Bornholm i 1945. I 1948 flyttede familien til Nordsjælland. Mange sommerophold, den fine natur, venner m.m. fik Klaus Thommesen til Bornholm igen i 1998 - nu med hans kone sygeplejerske Grete Skov Thommesen. De bor nu i et lille husmandssted i Ibsker, hvor jorden er udlagt til fugle og insekter.

Rønne Havn forventer at vinde retssag

Selv om regnskabet for 2018 viser et rekordstort resultat på 69,4 millioner kroner, så er der usikkerhed om overskuddet i forbindelse med en retssag mod Danske Færger.
Rønne Havn kommer ud med et driftsresultat på 69,4 millioner kr. det fremgår af årsregnskabet. Imidlertid er der investeret store beløb, der skal betales på i fremtiden. Og så er der et hængeparti med Danske Færger, der først afgøres i 2021.

I kommentarerne til regnskabet gør Rønne Havn selv opmærksom på den forventede indtægt fra Danske Færger.

"2018 blev også året hvor Transportministeriets beslutning om et skifte af færgeoperatør blev effektueret. Skiftet medførte for Rønne Havn A/S, at virksomheden skal have udbetalt tilgodehavender for et større millionbeløb fra den tidligere operatør, Danske Færger A/S, som ellers skulle have været betalt over en årrække. De forventede indbetalinger præger tallene i årsregnskabet såvel på top- som på bundlinjen. Det har desværre vist sig, at Danske Færger A/S kun i begrænset omfang anerkender Rønne Havn A/S’ krav. Rønne Havn A/S afventer rettens afgørelse herom."

Og videre hedder det:

"Når Rønne Havn A/S kommer ud af 2018 med et rekordresultat, skyldes det som anført primært den betydelige påvirkning af årsregnskabet, som de anlagte retssager mod Danske Færger A/S har."

Kommunalbestyrelsen skal godkende regnskabet på torsdag.

Af regnskaberne fremgår også, at Rønne Havn i 2018 har investeret over en halv milliard kroner i udbygninger af havnen.

Aktuelle programmer på Play