Næste udsendelse: 22:05 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

FV19: Juel deler ambitioner med 2025-plan

Venstres spidskandidat, Peter Juel-Jensen, er umiddelbart positivt indstillet over for Socialdemokratiets 2025-plan, som de fremlagde i dag.
Folketingskandidat, og nuværende folketingsmedlem, for Venstre, Peter Juel-Jensen har i grove træk ja-hatten på i forhold til den 2025-plan for.

- Kan umiddelbart se, vi har nogenlunde samme ambitionsniveau, skriver han i en sms til TV 2/Bornholm.

Ikke alt er dog fryd og gammen i forhold til Venstre-manden og Socialdemokraternes nye plan. Beskatningen af medarbejderfrynsegoder, som er en del af finansieringen af planen, giver han ikke meget for.

- Jeg er ked af, at Socialdemokraterne ikke vil fjerne beskatningen af arbejdsgiverbetalt telefon og internet - vi har fjernet den fra 2020, fordi det var for bøvlet, skriver han.

Folketingskollega, Lea Wermelin, spidskandidat fra Socialdemokratiet kritisererede Venstre for, som hun mente, at Venstre hellere ville skattelettelser end velfærd. Den udlægning er Peter Juel-Jensen ikke enig i.

- Vi gav skattelettelser i 2016, så det bedre kunne betale sig, at arbejde - lige som vi har sikret bedre forhold de bornholmske pendlere, det kan jeg ikke forstå at Lea kan være utilfreds med. At bornholmske pendlere får bedre forhold, og vi har også forbedret forholdene for sommerhusudlejning og reduceret registreringsafgiften, begge del har i min bog løftet Bornholm, slutter han.

Der er folketingsvalg den 5.juni.

Aktuelle programmer på Play