Næste udsendelse: 22:00 22Nyheder

TV i dag

 • 21:15Hansen i turistbyen Gudhjem (G)Gudhjem oser af turistby i højsæsonen. Et utal af forretninger lokker indenfor med mad, søde sager, tingel-tangel og tøj. Hansen er i dag på rundtur i Gudhjem for at møde folkene bag butikkerne i midtbyen og på havnen.
 • 22:0022Nyheder
 • 22:09Vejret i morgen (G)
 • 22:10ÆGTE | ØFØDT - slut på 2.g. (G)Der har været gråd, sved og alt for mange 4.-moduler, men 2.G'erne er nu på den gode side af skoleåret. Det blev hårdt, som de frygtede, men i retroperspektiv har det sidste halve år også budt på masser af grin og glade dage. Nu står eleverne overfor gymnasiets sidste år, 3.G, og forventningerne er.. noget I kan se til sidst i programmet.
 • 23:10Mellem os (G)Jernbaner på Bornholm og brydning af kul ved Hasle. Den tid og de beskrives i de to nye bøger, "Fra min tid på banen" og "Med morfar ved kulkysten". Mød forfatterne: Ove Nielsen og Arne Ipsen.
 • 23:40Fra arkivet - Egely kloster (G)I Østermarie ligger Danmarks eneste Zen Buddhistiske Kloster. Klosteret, som er døbt Egely, drives af zenmester, Denko John Mortensen, og hans hustru. Zenklosteret på Bornholm er blandt andet til for folk, som søger tid til fordybelse.
 • 00:0022Nyheder (G)
 • 00:10ÆGTE | ØFØDT - slut på 2.g. (G)Der har været gråd, sved og alt for mange 4.-moduler, men 2.G'erne er nu på den gode side af skoleåret. Det blev hårdt, som de frygtede, men i retroperspektiv har det sidste halve år også budt på masser af grin og glade dage. Nu står eleverne overfor gymnasiets sidste år, 3.G, og forventningerne er.. noget I kan se til sidst i programmet.
 • 01:10Møde i Region Hovedstaden d. 25.. juni 1. del (G)
 • 03:05Møde i Region Hovedstaden d. 25.. juni 2. del (G)
 • 05:00Stafetten - Klaus Thommesen (G)Klaus Thommesen er autodidakt maler og grafiker. Han er født på Bornholm i 1945. I 1948 flyttede familien til Nordsjælland. Mange sommerophold, den fine natur, venner m.m. fik Klaus Thommesen til Bornholm igen i 1998 - nu med hans kone sygeplejerske Grete Skov Thommesen. De bor nu i et lille husmandssted i Ibsker, hvor jorden er udlagt til fugle og insekter.

FV19: Valgbussen ruller igen

Så er det tid til, at valgbussen igen ruller. I dag var den på Campus Bornholm for at få de unge til at stemme, men der var ikke en eneste, der mødte op.
Alt var klart til de unge vælgere ude på Campus Bornholm, da valgbussen i dag rullede hen på Campus' parkeringsplads. Der var bare lige det, at ingen unge mødte op.

- Det, synes jeg, er ærgerligt, vi vil jo gerne have de unge til at stemme, siger Maria Løvenstrøm, der er konsulent i kommunen.

Valgbussen havde ellers prøvet at gøre det hyggeligt ved at have slik i bussen, men det var der altså ingen, der rigtig bed på.

Det er ikke en helt uvant situation for valgbussen. For to uger siden holdt bussen også på Campus, og det var i anledningen af Europaparlamentsvalget. Heller ikke her kom de unge forbi for at stemme.

- De forduftede bare efter de to store debatter på Campus, så det er altså ret svært at få dem ind i bussen, lyder det fra Maria Løvenstrøm.

Selvom de ikke har de bedste erfaringer fra Campus Bornholm indtil videre, så giver de ikke op. Til næste valg vil de også lægge vejen forbi Campus.

Det var dog ikke helt for ingenting, at valgbussen var på Campus i dag. Der var i alt fire borgere, der afgav sin stemme i bussen.

Aktuelle programmer på Play