Næste udsendelse: 22:05 19.30Nyheder (G)

TV i dag

 • 21:35Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 22:0519.30Nyheder (G)
 • 22:20Næste uges tv (G)
 • 22:24Vejret i morgen (G)
 • 22:25Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 23:00Nationalpark Thy (31:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 23:30Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 00:00Årstidens Spisekammer - Kartoffelmad fortolket som salat (G)Mette Løvbom fra Jordrup, også kendt under navnet Salat Tøsen, inviterer os med på en forunderlig rejse i sit kulinariske salat-univers og giver inspiration til salater med årstidens grøntsager.
 • 00:3519.30Nyheder (G)
 • 00:50Næste uges tv (G)
 • 00:55Wonderfestiwall - De bedste øjeblikke (G)
 • 01:25Travløb i Almindingen - Bornholmsmesterskabet (G)Direkte transmission fra dagens løb på verdens mindste travbane, som ligger midt i Almindingen.
 • 04:25Verdens mindste travbane - 3. del (G)I dette afsnit er der for alvor kommet gang i travbanen. Solen skinner og sæsonen er på sit absolutte højdepunkt. Der er travlt i køkkenet hos Torben og Gilbert - Og ligeså hos Onsdagsklubbens grå medlemmer. Sommer og sol er nemlig lig med turister. Og for nogen er det en tradition at slå et smut forbi den ovale bane i Almindingen.
 • 05:00Stafetten - Jesper Mejlvang (G)Jesper Mejlvang er musiker, komponist og arrangør. Han har spillet med en lang række af de største musikere og pop- og rockorkestre i Danmark. Jesper Mejlvang har i mange år boet på Bornholm, hvor han har sit eget studie. Man kan høre ham hver søndag i Nexø Kirke, hvor han er organist.

Wermelin: Brug for et løft på velfærden

Socialdemokraternes spidskandidat, Lea Wermelin, vil have et løft på velfærden og er, ikke overraskende, godt tilfreds med den 2025-plan, som Socialdemokratiet præsenterede tidligere i dag.
Socialdemokratiet vil gennem en række tiltag, ifølge dem selv, give et løft til den danske velfærd. På Bornholm er partiets spidskandidat helt med på vognen. Danmark og Bornholm har brug for mere velfærd og færre skattelettelser, lyder det.

Jeg er glad for, at vi har fremlagt en plan, som ikke bare fastholder men løfter det nuværende velfærdsniveau, siger Lea Wermelin om 2025-planen, som partiet fremlagde i dag.

Lea Wermelin vil have de der har mest til at bidrage mest. Derfor er der også mere skat på programmet.

- De der har de bredeste skuldre skal bære mest, siger hun.

I planen er der lagt op til, at de offentlige udgifter skal stige med 37,4 milliarder kroner, og det er ifølge Lea Wermelin tiltrængt, i en tid hvor de rige bliver rigere og de fattige bliver fattigere.

- Vi kan se uligheden stiger, og det er vigtig for mig, at toppen ikke stikker af fra resten. Vi skal have et Danmark i bedre balance.

I samme ombæring kritiserer hun VLAK-regeringen, med Venstre i spidsen, for at have prioriteret forkert, ifølge hende.

- Venstre kunne sagtens have prioriteret velfærd, men prioriterede skattelettelser i stedet.

Vi prøver også at få en kommentar fra Venstres spidskandidat, Peter Juel-Jensen.

Aktuelle programmer på Play