Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Henriette Ry Nielsen, Hans Vilhelm og Jens Jørgen Rasmussen diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)
 • 00:40I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 01:05Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 01:35Mens du sover (11:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:05Nationalpark Thy (1:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Jørn Lund (G)Et liv i bornholmske idrætsforeninger. Idrætsforeninger på Bornholm. Ved Jørn Lund. Mange årige aktive idrætsmand Jørn Lund fortæller om Bornholms idrætsliv, som han har oplevet det og deltaget i det. Han har været formand for DGI-Bornholm og var den store initiativtager til Landsstævnet i Rønne i 2002.
 • 03:35Mellem os (G)Virksomheden Precure har et mål om 40 ansatte på Bornholm i fremtiden. For der er penge i teknologi og hjælpemidler mod tennisalbue og museskader, lyder det fra administrerende direktør, Finn Bech Andersen og udviklingsdirektør, Søren Würtz. I august lukkede Restaurant Æblehaven, men det blev ikke slutningen på Henrik Nersts forretningseventyr . Fremover vil han tjene penge på at sælge gin.
 • 04:05Vild Med Dyr (G)Vild Med Dyr handler om det første stævnemøde mellem to isbjørne. Isbjørnen Lady som er ny i parken skal for første gang i nærkontakt med en af de andre bjørne.
 • 04:35FV19 - Valgfolkemøde 3. del (G)Kan politikere regne ud, hvem der har sagt hvad? Og hvad mente de egentlig med det? Vi har været på jagt i arkiverne og fundet citater fra danske politikere, som vi udfordrer to kandidater til at gætte. Og du er selvfølgelig velkommen til at gætte med. Politikere: Ali Aminali (Kons.) og Lisbeth Bech Poulsen (SF) Vært: Preben Dahl
 • 04:59FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)

Rekord mange turister i påsken

Turistsæsonen er skudt i gang med manér. Bornholmslinjen har sat påskerekord med 81.000 passagerer. Og øens turistbranche glæder sig over en gylden påskeuge.
Den bornholmske påske har været kendetegnet ved sol og masser af gæster. Faktisk har der været flere gæster i påsken end nogensinde før. Sådan lyder det fra direktøren for Destination Bornholm.

- Vurderingen er, at der har været flere end tidligere og det er også det, vi kan se på tallene. Det er simpelthen rekordår i forhold til påsken, siger Pernille Kofod Lydolph, direktør for Destination Bornholm.

Og formanden for Horesta Bornholm har fået samme tilbagemelding fra sine medlemmer.

- Vi ligger helt i toppen. Jeg tror nok, det er det bedste år nogensinde, siger Benny Schou, formand for Horesta Bornholm.

Vurderingerne fra turistbranchen understøttes i den grad af klare tal fra Bornholmslinjen. I dagene fra den 12. til den 22. april har Bornholmstrafikken haft 81.000 rejsende.

En stigning på hele 60 procent i forhold til sidste år, hvor der kun var 50.000 passagerer i påskedagene. Tallene for 2018 var dog præget af at påsken lå tidligt, og at der var snestorm på Bornholm.

I det mere normale 2017 var der 63.000 passagerer. Altså flere end sidste år, men stadig langt under de 81.000 færgepassagerer, som påsken i år har budt på.

Aktuelle programmer på Play