Næste udsendelse: 23:00 Mellem os (G)

TV i dag

 • 22:35I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 23:00Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 23:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Henriette Ry Nielsen, Hans Vilhelm og Jens Jørgen Rasmussen diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)
 • 00:40I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 01:05Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 01:35Mens du sover (11:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:05Nationalpark Thy (1:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Jørn Lund (G)Et liv i bornholmske idrætsforeninger. Idrætsforeninger på Bornholm. Ved Jørn Lund. Mange årige aktive idrætsmand Jørn Lund fortæller om Bornholms idrætsliv, som han har oplevet det og deltaget i det. Han har været formand for DGI-Bornholm og var den store initiativtager til Landsstævnet i Rønne i 2002.
 • 03:35Mellem os (G)Virksomheden Precure har et mål om 40 ansatte på Bornholm i fremtiden. For der er penge i teknologi og hjælpemidler mod tennisalbue og museskader, lyder det fra administrerende direktør, Finn Bech Andersen og udviklingsdirektør, Søren Würtz. I august lukkede Restaurant Æblehaven, men det blev ikke slutningen på Henrik Nersts forretningseventyr . Fremover vil han tjene penge på at sælge gin.
 • 04:05Vild Med Dyr (G)Vild Med Dyr handler om det første stævnemøde mellem to isbjørne. Isbjørnen Lady som er ny i parken skal for første gang i nærkontakt med en af de andre bjørne.
 • 04:35FV19 - Valgfolkemøde 3. del (G)Kan politikere regne ud, hvem der har sagt hvad? Og hvad mente de egentlig med det? Vi har været på jagt i arkiverne og fundet citater fra danske politikere, som vi udfordrer to kandidater til at gætte. Og du er selvfølgelig velkommen til at gætte med. Politikere: Ali Aminali (Kons.) og Lisbeth Bech Poulsen (SF) Vært: Preben Dahl
 • 04:59FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)

Bueskytter sigter efter flere medlemmer

Rønne Bueskytte Laug holdt i dag åbent hus for alle, der havde lyst til at prøve kræfter med bue og pil. Håbet var, at det kan tiltrække flere medlemmer.
Alle aldersgrupper var i dag velkomne til Åbent Hus ved Rønne Bueskytte Laugs skydebaner på Torneværksvej i Rønne.

- Det gør vi for at prøve at se, om vi kan få lidt flere medlemmer, og fordi folk skal have lov til at prøve, hvad det vil sige at skyde med bue, siger næstformand i Rønne Bueskytte Laug, Jess Hoffmeyer Nielsen og uddyber:

- Vi er en lille klub på 45-50 medlemmer, så vi kan sagtens være flere.

Rønne Bueskytte Laug afholder Åbent Hus et par gange om året.

- Dem, der kommer, som prøver det første gang, synes jeg jo altid, det er smadder spændende at skyde pile af sted og ramme en skive. Og det skal også tænde dem, så de kommer igen, siger Jess Hoffmeyer Nielsen.

Èn af dem, som var mødt op for at prøve bueskydning for første gang i dag, var 8-årige William Frandsen fra Rønne.

- Jeg synes, det er sjovt og spændende. Det er hyggeligt, at man kan møde andre. Man kan lære andre folk at kende og spørge, hvad de hedder og få nye venner, siger han.

Der mødte omkring 150 mennesker op til dagens arrangement. Jess Hoffmeyer Nielsen fortæller, at klubben fik mange positive tilbagemeldinger fra folk, der gerne vil skyde mere.

Aktuelle programmer på Play