Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Henriette Ry Nielsen, Hans Vilhelm og Jens Jørgen Rasmussen diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)
 • 00:40I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 01:05Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 01:35Mens du sover (11:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:05Nationalpark Thy (1:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Jørn Lund (G)Et liv i bornholmske idrætsforeninger. Idrætsforeninger på Bornholm. Ved Jørn Lund. Mange årige aktive idrætsmand Jørn Lund fortæller om Bornholms idrætsliv, som han har oplevet det og deltaget i det. Han har været formand for DGI-Bornholm og var den store initiativtager til Landsstævnet i Rønne i 2002.
 • 03:35Mellem os (G)Virksomheden Precure har et mål om 40 ansatte på Bornholm i fremtiden. For der er penge i teknologi og hjælpemidler mod tennisalbue og museskader, lyder det fra administrerende direktør, Finn Bech Andersen og udviklingsdirektør, Søren Würtz. I august lukkede Restaurant Æblehaven, men det blev ikke slutningen på Henrik Nersts forretningseventyr . Fremover vil han tjene penge på at sælge gin.
 • 04:05Vild Med Dyr (G)Vild Med Dyr handler om det første stævnemøde mellem to isbjørne. Isbjørnen Lady som er ny i parken skal for første gang i nærkontakt med en af de andre bjørne.
 • 04:35FV19 - Valgfolkemøde 3. del (G)Kan politikere regne ud, hvem der har sagt hvad? Og hvad mente de egentlig med det? Vi har været på jagt i arkiverne og fundet citater fra danske politikere, som vi udfordrer to kandidater til at gætte. Og du er selvfølgelig velkommen til at gætte med. Politikere: Ali Aminali (Kons.) og Lisbeth Bech Poulsen (SF) Vært: Preben Dahl
 • 04:59FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)

Kom med på vandet i Smal Sport

Lørdag aften kan du opleve Bornholm fra vandsiden, når vi sætter fokus på stand up paddleboarding i Smal Sport, som bliver sendt i Sportsaften, klokken 20.10.
På Vassebækvej i Gudhjem ligger Bornholm Surf Farm. Den er ejet af det svenske ægtepar, Lina og Dennie Hilding.

- Min kone og jeg rejste hertil på ferie, og så blev vi forelskede i øen, og resten er historie, siger Dennie Hilding.

Lina Hilding arbejder som freelance grafiker, mens Dennie Hilding er psykolog, og så driver de stedet sammen, hvor Dennie Hilding er surf-instruktør og blandt andet underviser i stand up paddelboarding. Ofte for folk der gerne vil opleve den bornholmske natur.

- Der findes altid nogle steder på Bornholm, hvor det ikke blæser, det gør det optimalt (for stand up paddleboarding, red.). Og så er naturen fantastisk med lange sandstrande og klipper, siger han.

Lina Hilding har også prøvet standup paddleboarding flere gange.

- Det er en dejlig sport, fordi man kan komme ud og nyde vandet, uden der er fuld fart på. Det kræver lidt mere øvelse at blive god til surfing, mens stor set alle kan dyrke stand up paddleboard. Min far på 75 år har været med ude på vandet sammen med os, siger Lina Hilding.

I klippet kan du se Lina Hilding prøve kræfter med sporten ved Hammerhavn.

Se hele reportagen i Smal Sport, som bliver sendt i Sportsaften, klokken 20.10.

Aktuelle programmer på Play