Næste udsendelse: 23:25 Kirke og meninger (G)

TV i dag

 • 23:00Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 23:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Henriette Ry Nielsen, Hans Vilhelm og Jens Jørgen Rasmussen diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)
 • 00:40I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 01:05Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 01:35Mens du sover (11:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:05Nationalpark Thy (1:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Jørn Lund (G)Et liv i bornholmske idrætsforeninger. Idrætsforeninger på Bornholm. Ved Jørn Lund. Mange årige aktive idrætsmand Jørn Lund fortæller om Bornholms idrætsliv, som han har oplevet det og deltaget i det. Han har været formand for DGI-Bornholm og var den store initiativtager til Landsstævnet i Rønne i 2002.
 • 03:35Mellem os (G)Virksomheden Precure har et mål om 40 ansatte på Bornholm i fremtiden. For der er penge i teknologi og hjælpemidler mod tennisalbue og museskader, lyder det fra administrerende direktør, Finn Bech Andersen og udviklingsdirektør, Søren Würtz. I august lukkede Restaurant Æblehaven, men det blev ikke slutningen på Henrik Nersts forretningseventyr . Fremover vil han tjene penge på at sælge gin.
 • 04:05Vild Med Dyr (G)Vild Med Dyr handler om det første stævnemøde mellem to isbjørne. Isbjørnen Lady som er ny i parken skal for første gang i nærkontakt med en af de andre bjørne.
 • 04:35FV19 - Valgfolkemøde 3. del (G)Kan politikere regne ud, hvem der har sagt hvad? Og hvad mente de egentlig med det? Vi har været på jagt i arkiverne og fundet citater fra danske politikere, som vi udfordrer to kandidater til at gætte. Og du er selvfølgelig velkommen til at gætte med. Politikere: Ali Aminali (Kons.) og Lisbeth Bech Poulsen (SF) Vært: Preben Dahl
 • 04:59FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)

Krydstogtvækst glæder Destination Bornholm

Nu er de første krydstogsturister landet på Bornholm. Og dem vil det vælte ind med hele sæsonen. Fra 2018 til 2019 er de turister nemlig steget med 50 procent.
Selvom krydstogtturisterne er et niche-segment i det store turistbillede på Bornholm, så er det er segment der er steget markant det sidste år, og det glæder Pernille Kofod Lydolph, Direktør hos Destination Bornholm.

- Det er altså 30.000 passagerer, vi har haft en 50 procents vækst fra 2018 til 2019. Så 30.000 passagerer og 15.000 besætningsmedlemmer, der i alt over de næste måneder kommer til Bornholm. Det betyder altså noget.

Pernille Kofod Lydolph, Direktør hos Destination Bornholm, henviser til en undersøgelse der er lavet for Destination Bornholm, at hele 97% at krydstogtturisterne går i land når de kommer til Bornholm.

- De er med til at generere omsætning ude i de bornholmske butikker. Og derfor har det en stor betydning for Bornholms turisme.

Der er altså ingen tvivl om at det er godt for Bornholm, at det her niche-segment kommer til Bornholm.

- Det er godt fordi det er et supplement til den øvrige turisme vi har. Og det vi ofte ser er jo at krydstogtturisterne kommer igen og det genererer altså ikke kun omsætning nu og her, men også over tid, slutter Pernille Kofod Lydolph, Direktør hos Destination Bornholm.

Aktuelle programmer på Play