Næste udsendelse:

TV i dag

 • 23:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Henriette Ry Nielsen, Hans Vilhelm og Jens Jørgen Rasmussen diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)
 • 00:40I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 01:05Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 01:35Mens du sover (11:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:05Nationalpark Thy (1:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Jørn Lund (G)Et liv i bornholmske idrætsforeninger. Idrætsforeninger på Bornholm. Ved Jørn Lund. Mange årige aktive idrætsmand Jørn Lund fortæller om Bornholms idrætsliv, som han har oplevet det og deltaget i det. Han har været formand for DGI-Bornholm og var den store initiativtager til Landsstævnet i Rønne i 2002.
 • 03:35Mellem os (G)Virksomheden Precure har et mål om 40 ansatte på Bornholm i fremtiden. For der er penge i teknologi og hjælpemidler mod tennisalbue og museskader, lyder det fra administrerende direktør, Finn Bech Andersen og udviklingsdirektør, Søren Würtz. I august lukkede Restaurant Æblehaven, men det blev ikke slutningen på Henrik Nersts forretningseventyr . Fremover vil han tjene penge på at sælge gin.
 • 04:05Vild Med Dyr (G)Vild Med Dyr handler om det første stævnemøde mellem to isbjørne. Isbjørnen Lady som er ny i parken skal for første gang i nærkontakt med en af de andre bjørne.
 • 04:35FV19 - Valgfolkemøde 3. del (G)Kan politikere regne ud, hvem der har sagt hvad? Og hvad mente de egentlig med det? Vi har været på jagt i arkiverne og fundet citater fra danske politikere, som vi udfordrer to kandidater til at gætte. Og du er selvfølgelig velkommen til at gætte med. Politikere: Ali Aminali (Kons.) og Lisbeth Bech Poulsen (SF) Vært: Preben Dahl
 • 04:59FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)

Fiskeriet: Vi vil have EU-regulering af sælbestand

Formanden for Bornholms og Christiansøs Fiskeriforening vil have EU til at regulere sælbestanden. Det kan have lange udsigter, lyder det fra to EU-parlamentarikere.
- Det bornholmske fiskeri risikerer at dø, hvis ikke sælbestanden snart reguleres, lyder det fra formanden for Bornholms og Christiansøs Fiskeriforening, Thomas Thomsen.

Formanden vil derfor have EU til at starte et samarbejde op mellem østersølandene for at regulere sælbestanden, så de bornholmske fiskere ikke mister deres levebrød.

Thomas Thomsen tror ikke længere på, at fiskerne selv kan løse problemerne ved at skyde sælerne. Han tror heller ikke på, at de danske politikere kan komme dem til undsætning.

- Vi har forsøgt at råbe op, men vi har ikke mødt den nødvendige velvilje. Nu må EU komme på banen og regulere, lyder det fra Thomas Thomsen.

I EU er man bekendt med sælproblemerne, men det kan have lange udsigter for fiskerne at komme af med problemet, lyder det fra Medlem af Europaparlamentet Anders Vistisen, DF.

- Vi har rejst problemet for Kommissionen, men det er som at løbe panden mod en mur, siger Anders Vistisen.

Heller ikke Medlem af Europaparlamentet Morten Lykkegaard, Venstre, har stor tiltro til EU på det her punkt.

- EU er EU, og det er en illusion at tro, at det går hurtigt, siger Morten Lykkegaard.

Aktuelle programmer på Play