Næste udsendelse: 23:25 Kirke og meninger (G)

TV i dag

 • 23:00Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 23:25Kirke og meninger (G)Debatprogram, hvor Henriette Ry Nielsen, Hans Vilhelm og Jens Jørgen Rasmussen diskuterer store, små og lokale spørgsmål.
 • 00:0522Nyheder (G)
 • 00:15FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)
 • 00:40I lære som mountainbiker (G)Hvorfor har mountainbikes affjedring over det hele? Hvad er det, så mange bliver bidt af ved sporten? Og hvordan lærer man det? Dèt og meget mere forsøger Ditte Faber Hjortnæs at få svar på, når hun går i lære som mountainbiker.
 • 01:05Mellem os (G)Vi skal stemme til Europaparlamentsvalget på søndag den 26. maj, og derfor har vi inviteret lokale kandidater ind i studiet. I aften er det Susan Kjeldgaard fra Alternativets tur. Der går også musik i den, når Thomas Stibolt fra metalfestivalen Raise Your Horns kommer ind og fortæller om festivalens program.
 • 01:35Mens du sover (11:12) (G)Vi er taget på natreportage for at møde nogle af dem der arbejder, mens du sover.
 • 02:05Nationalpark Thy (1:52) (G)Naturprogram fra Nationalpark Thy
 • 02:35Månedens foredrag - Jørn Lund (G)Et liv i bornholmske idrætsforeninger. Idrætsforeninger på Bornholm. Ved Jørn Lund. Mange årige aktive idrætsmand Jørn Lund fortæller om Bornholms idrætsliv, som han har oplevet det og deltaget i det. Han har været formand for DGI-Bornholm og var den store initiativtager til Landsstævnet i Rønne i 2002.
 • 03:35Mellem os (G)Virksomheden Precure har et mål om 40 ansatte på Bornholm i fremtiden. For der er penge i teknologi og hjælpemidler mod tennisalbue og museskader, lyder det fra administrerende direktør, Finn Bech Andersen og udviklingsdirektør, Søren Würtz. I august lukkede Restaurant Æblehaven, men det blev ikke slutningen på Henrik Nersts forretningseventyr . Fremover vil han tjene penge på at sælge gin.
 • 04:05Vild Med Dyr (G)Vild Med Dyr handler om det første stævnemøde mellem to isbjørne. Isbjørnen Lady som er ny i parken skal for første gang i nærkontakt med en af de andre bjørne.
 • 04:35FV19 - Valgfolkemøde 3. del (G)Kan politikere regne ud, hvem der har sagt hvad? Og hvad mente de egentlig med det? Vi har været på jagt i arkiverne og fundet citater fra danske politikere, som vi udfordrer to kandidater til at gætte. Og du er selvfølgelig velkommen til at gætte med. Politikere: Ali Aminali (Kons.) og Lisbeth Bech Poulsen (SF) Vært: Preben Dahl
 • 04:59FV19 - Mød partiet Liberal Alliance (G)

83-årig stadig savnet: Politiet efterlyser cykel

Der er stadig intet spor efter 83-årige Niels Kristian Nielsen, der sidst blev set i fredags. Bornholms Politi beder borgerne kigge efter en koksgrå herrecykel endnu engang.
Bornholms Politi leder fortsat efter Niels Kristian Nielsen, der forlod sin bopæl på Søndre Allé i Rønne i fredags omkring klokken 16.30.

Niels Kristian Nielsen er begyndende dement og kan have svært ved at finde rundt, og kan muligvis heller ikke oplyse sit navn eller adresse.

Politiet har flere gange bedt offentligheden om hjælp, og man har både haft helikopter, hundepatruljer og dykkere i arbejde. Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen har også hjulpet politiet, men det har ikke ført til spor af den 83-årige.

- Nu går vi henvendelser fra borgerne igennem endnu en gang og håber, at det kan give noget, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Schou fra Bornholms Politi.

Han beder endnu engang de bornholmske borgere holde øje med Niels Kristian Nielsens cykel. Der er tale om en koksgrå herrecykel med sort sadel og sorte håndtag.

- Hvis vi finder cyklen, kan vi få et udgangspunkt for eftersøgningen. Så kan vi lede mere målrettet. Lige nu leder vi meget bredt, siger Henrik Schou

Niels Kristian Nielsen beskrives som 172 cm høj, almindelig af bygning og har gråt hår og fuldskæg. Han er iført sorte bukser, halvlang mørkeblå jakke, blå hue med kvast og sorte træsko uden hælkappe.

Vicepolitiinspektør Henrik Schou fortæller, at politiet i eftersøgninger som disse ikke organiserer eftersøgninger med frivillige borgere, der gerne vil hjælpe. Det kan nemlig skabe problemer for efterforskningen.

- Der kan være mange grunde til, at vi ikke organiserer, at borgerne kan være med til at lede. Hvis der for eksempel er sket en kriminel handling, hvilket vi dog ikke mener er tilfældet her, så kan man ikke styre gerningsstedet og indsamling af spor.

- Borgerne må gerne selv organisere en eftersøgning, hvor de leder, politiet kan bare ikke stå for det, siger han.

Hvis du har set Niels Kristian Nielsen eller hans cykel kan Bornholms Politi kontaktes på telefon 114 eller 56901448.


Aktuelle programmer på Play